Regulamin newslettera

 

  1. Zapisanie się do newslettera wpisując adres i akceptując zapis na stronie www.ptmtrade.pl oznacza, że Użytkownik dokładnie zapoznał się z treścią niniejszego regulaminu i w pełni go akceptuje.
  2. Wysłanie zapisu przez Użytkownika jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie informacji handlowych na podany adres poczty elektronicznej zgodnie z przepisami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda na otrzymywanie informacji handlowych może być w każdej chwili cofnięta przez Użytkownika.
  3. Jeśli w zapisie Użytkownik wskazał swoje dane osobowe, wysłanie Formularza przez Użytkownika jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na przetwarzanie jego danych osobowych przez PT&M TRADE z siedzibą w Łodzi, Zgierska 250/252 w celach informacyjnych, promocyjnych i marketingowych. Powierzenie danych osobowych jest równoznaczne ze złożeniem przez Użytkownika oświadczenia o zgodności z prawdą wskazanych danych osobowych.
  4. PT&M TRADE informuje, że:
    1. podanie danych osobowych Użytkownika jest dobrowolne,
    2. Użytkownik ma prawo zgłoszenia mailowo poprawek swoich danych,
    3. Użytkownik może w każdej chwili cofnąć zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych, wysyłając email ze stosowną informacją.
  5. PT&M TRADE jest uprawnione do ewentualnego powierzania przetwarzania danych osobowych osobom trzecim z zachowaniem wymogów wynikających z przepisów ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r.
  6. Jeśli Użytkownik zamierza wypisać się z newslettera, zobowiązany jest przesłać na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. email o Treście REZYGNUJĘ w temacie korzystając z adresu na który mamy zaprzestać wysyłania newslettera.